ΑΡΧΙΚΗ      ΤΟ ΧΩΡΙΟ      ΟΙ ΡΑΨΑΙΟΙ      Ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ      ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ       BINTEO     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ             

Ο Καιρός της         Εβδομάδας
 


Ο ΑΓΙΟΣ  ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΕΚ  ΤΕΡΟΒΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

CHAT ROOM

Χρήσιμες Πληροφορίες Επιστολές Αναγνωστών Βιβλίο Επισκεπτών Τοπικά & Επίκαιρα Ενημερωτικά Δελτία Χάρτης Εγγράφου Όροι Χρήσης-Πολιτική

Χωριανοί και Φίλοι, υπάρχουν κάποια σημαντικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας και έχουν την ανάγκη της συμμετοχής σας και της υποστήριξης από μέρους σας. Διαβάστε περισσότερα..

 

ΤΟ   ΤΕΡΟΒΟ   ΣΤΟ

FACEBOOK

ΤΟ   ΤΕΡΟΒΟ   ΣΤΟ

FACEBOOK

Γίνε Συντάκτης.. Γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα για την περιοχή μας ; Ξέρετε ιστορίες από το παππού σας ; Γνωρίζετε ήθη ή έθιμα του τόπου;Έχετε γράψει κάποιο ενδιαφέρον άρθρο;

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΥΠΟΣ

 

www.terovo.gr


 

 

          Ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ  

 

    Ο Δήμος Δωδώνης είναι δήμος της Περιφέρειας Ηπείρου, ο οποίος συστάθηκε

    το 2011 από τη συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Αγίου Δημητρίου,

    Δωδώνης, Λάκκας Σουλίου και Σελλών. Ως έδρα του ορίζεται η Αγία Κυριακή

    και ο πληθυσμός του σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ανέρχεται σε 9.693

    κατοίκους.

      Δήμαρχος του δήμου είναι ο κ. Ντακαλέτσης Χρήστος.

Δήμαρχος του Δήμου Δωδώνης από 1/9/2014 είναι ο Κ. Χρήστος Ντακαλέτσης.

Ο κ. Ντακαλέτσης γεννήθηκε το έτος 1968.

Είναι δικαστικός υπάλληλος κατά κύριο επάγγελμα

Διετέλεσε:

Δήμαρχος του Δήμου Λάκκας Σουλίου (νύν Δημοτική Ενότητα Λάκκας Σουλίου) για 2 συνεχόμενες τετραετίες τα έτη 2003 έως 2010

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λάκκας Σουλίου τα έτη 2001 έως 2002

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λάκκας Σουλίου τα έτη 1999 έως 2002

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δωδώνης από το έτος 2011 έως  31/8/2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΔΗΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ
 

Πρόεδρος: ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

Αντιπρόεδρος :  ΝΤΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου: ΧΗΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

         

     

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
 

•1.         ΜΠΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ    του    Θεοχάρη             

•2.         ΛΙΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    του  Ευστράτιου                  

•3.         ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Απόστολου    

•4.         ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   του  Παναγιώτη           

•5.         ΧΗΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ      του       Σπυρίδωνα                      

•6.         ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ      του     Κωνσταντίνου               

•7.         ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ   του   Μιχαήλ               

•8.         ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   του   Παύλου              

•9.         ΣΠΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(ΜΑΡΙΝΑΣ) του Κωνσταντίνου 

•10.       ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       του       Αναστάσιου             

•11.       ΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ      του          Σωτήριου                      

•12.       ΚΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ         του           Μιχαήλ                                

•13.       ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ        του     Γεωργίου                     

•14.       ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       του   Νικόλαου                 

•15.       ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ   του  Κωνσταντίνου               

•16.       ΝΤΑΦΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ       του      Παύλου    

17.     ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ     του  Γρηγόριου

•18.     ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    του  Χρήστου

•19.     ΣΚΛΙΒΑΝΙΤΗΣ ΒΑΙΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Σπυρίδωνα  

•20.     ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ  του    Ηλία

•21.     ΚΟΛΙΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ   του   Παναγιώτη

•22.     ΒΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ  του  Αθανάσιου

•23.     ΝΤΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  του  Απόστολου

•24.     ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  του  Κωνσταντίνου 

•25.     ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  του  Ιωάννη

•26.     ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ  του  Περικλή

•27.     ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΕΑΥΓΓΕΛΟΣ  του  Θεόφιλου

 

                           

                                                                

            Ο ΠΑΛΑΙΟΣ  ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

    

          Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Ιωαννίνων, με έδρα την Αγία Κυριακή, προέρχεται από τη συνένωση 18 Κοινοτήτων (ΟΤΑ). Έτσι, τα χωριά με τους συνοικισμούς των, που με το νέο Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006) λέγονται «Τοπικά Διαμερίσματα» και αποτελούν το Δήμο είναι: Αβγό, Αγία Τριάδα, Βαρλαάμ, Βουλιάστα, Επισκοπικό, Θεριακήσι, Κοπάνη, Κουκλέσι, Κρυφοβό, Μελιά, Μουσιωτίτσα, Μυροδάφνη, Πέρδικα, Πεστά, Ραβένια, Σερβιανά, Σκλίβανη και Τέροβο.Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου συνορεύει: Ν. με το Νομό Πρέβεζας, Α. με το Δήμο Κατσανοχωρίων, ΒΑ με το Δήμο Παμβώτιδας, Β. με το Δήμο Μπιζανίου, ΒΔ με το Δήμο Δωδώνης και Δ. με το Δήμο Δερβιζιάνων. Οι 18 τέως Κοινότητες (τ.δ.), που απαρτίζουν το Δήμο, καταλαμβάνουν έκταση 232 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Όλα τα χωριά, τα δημοτικά διαμερίσματα, με τους συνοικισμούς των βρίσκονται απ' εδώ κι απ' εκεί στο μήκος 30 χιλιομέτρων της Εθνικής οδού Ιωαννίνων-Αθηνών. Ειδικότερα, τα επτά απ' αυτά (Επισκοπικό, Θεριακήσι, Κοπάνη, Μελιά, Βουλιάστα, Μουσιωτίτσα, Κουκλέσι), δεξιά της εθνικής οδού, είναι χτισμένα σ' ακρόκαμπα, πρόποδες και πλαγιές βουνοσειράς του Ολύτσικα και στις όχθες του ποταμού Λούρου. Τα άλλα ένδεκα (Σερβιανά, Αβγό, Κρυφοβό, Ραβένια, Πέρδικα, Μυροδάφνη, Πεστά, Σκλίβανη, Αγία Τριάδα, Βαρλαάμ, Τέροβο, αριστερά της εθνικής οδού, φαίνονται απλωμένα, «σπαρμένα», σ' ακρόκαμπα, μικρά οροπέδια, πλαγιές και υπώρειες Βορειοδυτικών βουνοσειρών Ξηροβουνίου.

Η έδρα του Δήμου, Αγία Κυριακή, βρίσκεται στο 17ο χλμ. Επί της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Αθηνών, στην περιοχή δηλαδή του κάμπου Αγίου Δημητρίου και Αγίας Κυριακής.Από την έδρα του Δήμου, την Αγία Κυριακή, αρχίζει η διακλάδωση της επαρχιακής δημόσιας οδού προς τα χωριά Δυτικού Ξηροβουνίου, που τα εξυπηρετεί συγκοινωνιακά. Η οδός αυτή είναι και σήμερα χαραγμένη στα ίχνη «του παλιού δερβενιού τ' Αλή Πασά», Γιάννινα - Αθηνών μέσω Πέντε Πηγαδιών.

Κοινοτικοί και αγροτικοί δρόμοι συνδέουν τα χωριά με την εθνική οδό ή και μεταξύ τους.Επισημαίνεται πως και η σύγχρονη κατασκευαζόμενη «Ιόνιος οδός» ακολουθεί την ίδια γραμμή μέσω Πέντε Πηγαδιών. Τα περισσότερα χωριά (τ.δ.) αποτελούνται από συνοικισμούς χτισμένους σε ξεχωριστές εδαφομορφολογικές θέσεις και υψόμετρα (Άνω, Κάτω, Παλιό, Νέο, κλπ). Το κλίμα στην περιοχή του Δήμου Αγίου Δημητρίου δεν διαφέρει από αυτό των άλλων βορειότερων μερών της Ηπείρου, παρά τις κάποιες διαφορές, όσων αφορά στην ξηρότητα και υγρασία. Η κοιλάδα του Λούρου και το οροπέδιο των Ξηροβουνοχωρίων είναι το βορειότερο όριο για την ευδοκίμηση της ελιάς. Μοναδικό ποτάμι στη γεωγραφική αυτή περιοχή είναι ο Λούρος με τις κύριες πηγές του στη Βουλιάστα. Το χειμώνα πλουτίζεται ευκαιριακά με τα ξερολάγκαδα της βόρειας και ανατολικής κοιλάδας, καθώς και από πηγή στη στενωπό προς Δωδώνη. Τα νερά, πόσιμα και για πότισμα των ζώων, στην παραποτάμια περιοχή αφθονούν. Στα τ.δ. που υπάρχουν φυσικές πηγές, το νερό επαρκεί. Όπου γίνεται ύδρευση από γεωτρήσεις, παρατηρείται δυσκολία τους θερινούς μήνες. Δεξαμενές όμβριου νερού και λούτσες για το πότισμα των ζώων είναι σε χρήση ακόμη στην κτηνοτροφική κυρίως περιοχή του Δήμου. Οι πολλοί νερόμυλοι και αρκετές νεροτριβές είναι δείγμα επάρκειας φυσικών υδατοπηγών.

Ο πληθυσμός του Δήμου Αγίου Δημητρίου κατά την συνένωση, σύμφωνα με την απογραφή του 1991, ήταν 6.019. Στις Δημοτικές εκλογές του 1998, όπως φαίνεται από τους Εκλογικούς Καταλόγους, ανέρχονται στους 10.020. Για την ιστορία αναφέρεται ότι όλοι οι συνδημότες είναι 31.000.

Η πανίδα περιορίζεται στο λύκο, την αλεπού, το λαγό, το κουνάβι, τον ασβό, τη νυφίτσα, το γεράκι, τον αετό, το κοράκι, το όρνιο, το γύπα (μπούφο), την καρακάξα, την κίσσα, την ξυλόκοτα, τον κότσυφα, τον καλογιάννο και τ' άλλα λιανοπούλια. Ακόμη, υπάρχει η χελώνα, το φίδι, η σαύρα, το βατράχι, το χαμοράγκι (τυφλοπόντικας), κ.ά. Από τα έντομα πλεονάζουν το μυρμήγκι, ο τζίτζικας, η σφήκα, τ' αγριομελίσσι, ο φλέτουρας (πεταλούδα), η μύγα (αλογόμυγα, βοϊδόμυγα, κλπ) και το κουνούπι στην ακροποταμιά. Η αγριοπέστροφα στο Λούρο σπανίζει, γιατί νοθεύτηκε από τις πέστροφες των πολλών ιχθυοτροφείων της περιοχή.

Κάποτε, σε κάθε κοντότουφα στις πλαγιές του Ξηροβουνίου και του Ολύτσικα κρύβονταν πέρδικες και περδικόπουλα. Και οι Μούλες μετονομάστηκαν  σε Πέρδικα απ' τις πολλές πέρδικες στο Μακρυβούνι.

Τα παλαιότερα χρόνια και ως τα τέλη περίπου του 19ου αιώνα η περιοχή της Λαγγιώτισσας ήταν ένας απέραντος πυκνός λόγγος. Γι' αυτό και Λογγιώτισσα λεγόταν. Ο δρυμώνας στις πλαγιές του Ολύτσικα και ιδιαίτερα στη Μουσιωτίτσα και το Κουκλέσι αναφέρεται από πολλούς λόγιους και ιστορικούς, όπως και ο αφανισμός του από τους καρβουνιάρηδες, τους καμινάδες, που εγκατέστησε εκεί ο Αλή Πασάς. Οι ντόπιοι έμαθαν την τέχνη απ' αυτούς και το καμίνι έφαγε όλον το δρύμωνα. Έτσι και οι δρυάδες νεράιδες των παραμυθιών δεν έχουν πια κατοικία εδώ. Ούτε ακούγεται το τραγούδι και ο θρήνος τους και ούτε παίρνουν τη φωνή των τσοπάνηδων και των ξυλοκόπων!...

     

 

ΧΡΗΣΤΟΣ Ν.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

Ο Χρήστος Παπαδήμας του Νικολάου και της Ανδριάνας γεννήθηκε στις 30.11.1947 στο Τέροβο Ιωαννίνων.

Πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ασκεί στην πόλη των Ιωαννίνων το επάγγελμα του οδοντιάτρου από το 1976 και εντεύθεν.

Η πρώτη του επαφή με την πολιτική ήταν το 1999 οπότε και εξελέγη πρώτος με μεγάλη διαφορά ψήφων Δημοτικός Σύμβουλος.

Στις εκλογές του 2002 εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου, ενώ στις επόμενες εκλογές του 2006, ψηφίστηκε με ποσοστό επιτυχίας 60%, συνεχίζοντας να υπηρετεί ακόμη με πάθος, δυναμισμό και παρρησία τα συμφέροντα των δημοτών.

Τον Μάρτιο του 2007 εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ) Νομού Ιωαννίνων.

Το Σεπτέμβριο του 2008 ορίζεται Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου (Νομού Ιωαννίνων).

 

Τηλέφωνα Δήμου Δωδώνης

ΘΕΣΗ
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
FAX
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
2654 3 60128
 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
2654 3 60130
 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
2654 3 60113
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
2654 3 60131
 
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
2654 3 60100
2654 3 60120
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
2654 3 60123  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
2654 3 60115
2654 3 60104

2654 3 60143
ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ
2654 3 60140
2654 3 60139
 

ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

2654 3 60114
2654 3 60116
2654 3 60143

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΦ/ΚΑ - ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤ/ΣΗΣ ΕΡΓΩΝ

2654 3 60136
2654 3 60133
2654 3 60138
2654 3 60135
2654 3 60134
2654 3 60124
2654 3 60129
 

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

2654 3 60146  

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

2654 3 60117  

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

2654 3 60119  

ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ

2654 3 60109  

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

2654 3 60111  

Κ.Ε.Π.

2654 3 60117
2654 3 60118
2654 3 60142

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

2654 3 60141  

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

2654 3 60144 2654 3 60144

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

2654 3 60122  
     

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΩΔΩΝΗΣ
 
2651 3 65500 2651 0 82624

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
 
2654 3 60300 2654 0 31100

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΛΩΝ
 
2651 3 61900 2651 0 84313

 

Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή (έτους 2001) ο συνολικός πληθυσμός του Δήμου ήταν 6.502 κάτοικοι.

        Αναλυτικά τα 18 Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου, με  τον  πληθυσμό τους (Απογραφή 2001) καθώς και η χιλιομετρική τους απόσταση από την έδρα του Δήμου Φαίνονται στον παρακάτω πίνακα. 

 

 

Τοπικά Διαμερίσματα

 

Πληθυσμός

 

 Χιλιομετρική Απόσταση από το Δημαρχείο

 

Τ.Δ ΑΒΓΟΥ

328

2 χμ

Τ.Δ.ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

118

15 χμ

Τ.Δ.ΒΑΡΛΑΑΜ

155

20 χμ

Τ.Δ.ΒΟΥΛΙΑΣΤΑΣ

203

16 χμ

Τ.Δ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥ

306

5 χμ

Τ.Δ.ΘΕΡΙΑΚΗΣΙΟΥ

371

9 χμ

Τ.Δ.ΚΟΠΑΝΗΣ

464

13 χμ

Τ.Δ. ΚΟΥΚΛΕΣΙΟΥ

388

25 χμ

Τ.Δ. ΚΡΥΦΟΒΟΥ

603

7 χμ

Τ.Δ ΜΕΛΙΑΣ

160

14 χμ

Τ.Δ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ

1097

20 χμ

Τ.Δ.ΜΥΡΟΔΑΦΝΗΣ

173

12 χμ

Τ.Δ.ΠΕΡΔΙΚΑΣ

252

10 χμ

Τ.Δ. ΠΕΣΤΩΝ

316

14 χμ

Τ.Δ.ΡΑΒΕΝΙΩΝ

181

9 χμ

Τ.Δ.ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ

481

5 χμ

Τ.Δ.ΣΚΛΙΒΑΝΗΣ

404

20 χμ

Τ.Δ.ΤΕΡΟΒΟΥ

502

21 χμ

 

 

                          ΑΡΧΙΚΗ

γγραφείτε τώρα  μέσω  e-mail για να ειδοποιήστε αυτόματα για νέα συμβάντασχετικά με την Ιστοσελίδα , το Τέροβο, την εφημερίδα μας και άλλα πολλά.........                                             
 
[email protected]  


                       Επικοινωνήστε  μαζί    μας  στο

                           6973375759

                    

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ  ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

IMPEL  -  ΙΩΑΝΝΙΝΑ